[ Beírás a vendégkönyvbe ] | [ Frissítés ]

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 147 [Következő] 


Beírta: AttAtt
Dátum: Sun Jun 3 19:09:34 2018
Sziasztok. Aktív még a klub?


Beírta: Nagy Vivien
Dátum: Thu Mar 30 00:51:53 2017
Kedves Klub/tagok!

Túrázóknak kedvező szálláslehetőség Ausztriában.
Magyar égen magyar isten, motorosnak párja nincsen!
Kedves motorosok a Nachtviole panzió sok szeretettel várja a túrázni vágyó motorosokat! Akár egy éjszakára megpihennétek? Akár egy kis magyaros kikapcsolodás egy salzburgi túra során? Szerpentinek, az online zenegépnél DeákBillGyula Very happy barátságos, családias hangulat. Mi várunk benneteket, jó magyar házipálinkával, lángos, pogácsával vagy akár egy jó kis bográcsozással!

Részleteket egyenlőre facebook oldalunkon találhattok! Smile

https://www.facebook.com/nachtviole/


Beírta: Enji Rayd
Dátum: Sun Jan 3 09:36:24 2016
We wish you a wonderful new year 2016, free of scrap and stress !
On this occasion we also want to draw your attention to our annual party on 23 April.
-
in respect
Enji Rayd
Bloody Devils MC Germany


Beírta: Kerekes Róbert/tojás/
Dátum: Sun Oct 4 14:11:13 2015
Kedves Barátaim nem tudom jó helyen járok-e keresem egy régi barátomat..valamikor a 90 es évek elején ő alapította az óbudai devils-t Angyal volt a beceneve őt keresem..jelenleg Németországban élek és a minap akadt a kezembe a régi kökis időkből egy kép..így jutot teszembe


Beírta: Matze
Dátum: Mon Sep 15 21:30:00 2014
Hai,
ich wollte mich nochmal fuer die schoenen Tage in Budapest bedanken.
Schoene Gruesse bis demnaechst Matze


Beírta: SANDMAN
Dátum: Mon Apr 21 09:13:58 2014
Hey guys, just took a look at your site and parties, looks good, are you guys having a 2014 bike meet?

Me and a few guys would like to visit Hungary this summer..

ride safe: Sandman


Beírta: Enji Rayd
Dátum: Thu Jan 9 22:29:10 2014
Hello friends,
our best wishes for a happy and healthy 2014 to you and your families
- many miles on the road!
And already now the indication: our 26th April's annual party - see you then !
With respect
Enji Rayd (VicePres)
Bloody Devils MC Germany


Beírta: Fabu Zsolt
Dátum: Thu Jun 27 13:46:40 2013
Tisztelt motoros barátaink!

Levelem , amivel zavarni merészkedem a békés vakációtokat és gondtalan motoros túráitokat a következő témáról fog szólni.
Pár évvel ezelőtt, már nem tudom pontosan megmondani,hogy mikor, egy kis csapat összeállt és úgy döntött,hogy  motorozgassunk együtt. És úgy történt ,hogy idén elhatároztuk legyen nevünk is. És lett. Egy kis baráti társaság. És már a bőrkabátunk hátán is fent van egy egyszerű kis logó.
DÉLI FARKASOK.  ( http://deli-farkasok.hupont.hu/ ) És ez a kis honlapunk. Itt vagyunk elérhetőek. A logónk színe csak szürke és fekete színekből áll. És egyenlőre csak nekem van a mellényem hátán. A többieknek még csak a kabáton van.És ez adott egy kis nézeteltérésre okot. 
Történt ugyanis ,hogy elmerészkedtünk , mi öregek ,mert mindannyian 50 felett vagyunk, egy helyi motoros találkozóra. Amit nem helyiek szerveztek, hanem egy távoli városi motoros club, kinek van egy tagja városunkban.Semmi gond nem volt addig, amíg le nem vettem a kabátomat és fel nem vettem a mellényemet.Akkor odajött hozzám 2 kigyúrt marcona és elkezdtek faggatni,hogy ez mi ,meg mikortól meg hogyan? Szó követte a szót. Mire kinyögték,hogy majd érkezik ide a motoros talira egy csapat,kinek valószínű,hogy nem fog tetszeni ,hogy a mellényemen fent van egy régen ajándékba kapott  ( 4 Db ) felvarró. A nevem, a becenevem, az országom és a városom.Egy motoros találkozón rendelték nekem vagy 10 éve. És a színe fekete alapon sárga betűk voltak.Szóval jöttek,hogy ha balhét csinálunk akkor azt fogják hinni,hogy az a csapat volt ,akik között kettőnek volt hasonló ilyen. Csak ők nem merték az igazi nevüket és városukat kiírni. Odáig fajult a dolog,hogy a hátamról nem voltam hajlandó levenni az általam tervezett ,egyszerű, boltban kapható kellékekből összeállított logót.Levettem a 4 db felvarrót. Rá 20 percre érkeztek a barátaink egy másik motoros klub tagjai. Nekik is volt ilyen felvarrójuk. És ők mondták,hogy nem kellett volna levennem. 
Szóval szeretném megkérdezni tőletek,hogy a hátunkon viselt logó sérti valamilyen okok miatt a ti csoportotokat? Mert mi szeretnénk,ha elfogadnátok minket, úgy ,ahogy vagyunk. És szeretnénk minél több helyen ,találkozón,felvonuláson, nemzeti összetartozási megmozdulásokon,vagy jótékonysági megmozduláson megjelenni.
A honlapunkon minden kis megmozdulásról tájékoztatót találtok. 07.05.-én indulunk Erdélybe. Ha megjövünk felteszek képeket. 
Kívánok nektek széles utat és gumi fákat. 
Fabu Zsolt
Déli farkasok baráti társaság.

http://deli-farkasok.hupont.hu/


Beírta: lombos
Dátum: Sat Mar 23 15:27:02 2013
Na tényleg lesz buli most ne vicceljetek!!!!


[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 147 [Következő]