Kedvencek közé -
   
Legyen ez a kezdőlapom!  
 
Devils MC

 

Devils Börze


Börze

Egy jó kis szezonon kívüli buli? A haverokkal, zenekarokkal, és az alkatrészek garmadájával.

Akár venni akarsz, akár eladni, nincsen ennél jobb lehetőség. Gyere el a börzére!
Rendezvények / Devils Börze

21 éve kezdődött. Nem tévedés, az első Börze ideje 1993! Azóta a közönség alig változott, csak gyarapodott, de aki egyszer itt volt, néha biztos visszanéz.
A Népligeti E-klub adott először otthont a Devils Börzének, s azóta a fejlődés töretlen. A helyszín éveken keresztül a Petőfi Csarnok volt. Lassan fél évtizede pedig megint a Népliget. A végső változás csak néhány száz méter, most az Építők Sportcsarnok várja a motorosokat.
Az alkatrészek eleinte leginkább a működtetéshez szükséges elemekből álltak, akkoriban még nem volt egyszerű az alkatrészbeszerzés. Mára a helyzet megváltozott. Gond nélkül összeállítható akár egy látványos épített motor, vagy egy modern streetfighter, de ha valakinek csak ruha gondja van, az is megoldható.

Ha úgy érzed, belefullad a garázsod a lomokba, ne habozz, szedd össze őket, és próbálj megszabadulni tőlük! Teszteld le, tőled mennyire szívesen vásárolnak. (előzetes asztalfoglalás szükséges) Fűtött, kulturált környezetben, egy szezonon kívüli bulira készülhetsz, a haverok között. És persze eközben mindent megszerezhetsz, amire csak szükséged lehet. Ha a használt cuccok nem mozgatnak meg, nagyjából harminc motorosbolt vár téli árakkal, nyári választékkal a Börzén. Az árak meseszerűek, mind az árusok, mind a vásárlók szemszögéből.