Kedvencek közé -
   
Legyen ez a kezdőlapom!  
 
Devils MC


Emat

Kedves motorépítő barátunk!

Egy héttel a kellemetlen események után, most bővebb tájékoztatást adunk.
Az EMAT az utóbbi években a Budapest Motor Fesztivál keretein belül került megrendezésre. A Hungexpo február 14-i döntése, miszerint elmarad a teljes fesztivál, számos szervezőt, vállalkozást ért váratlanul és kellemetlenül. Mi, az EMAT szervezői szerettük volna az eredeti időpontban és helyszínen, akár a Budapest Motor Fesztiváltól függetlenül megtartani, a Hungexpo viszont nem tud/akar erre lehetőséget biztosítani. Elkötelezetten vagyunk amellett, hogy a motor-, és autóépítők, az innováció benzingőzzel fertőzött mesterei méltó körülmények között versenyezzenek. Így néhány napon belül várhatóan be tudjuk jelenteni a tervet a verseny idei lebonyolítására.

Mint értesítettünk róla, a fesztivál elmaradásával a hétvége teljes programsorozata elmarad. Ez alól egy kivétel van, a szombat esti EMAT afterparty, ami most előlépett EMAT before partyvá!

https://www.facebook.com/rodderscc.rusty

Helyszín, időpont:
Február 24., szombat este: Hot Rod Night - EMAT before party. Budapest, Könyvtár klub (Trefort kert, Budapest, Múzeum krt. 4. - az Astoriánál. A Burger King mellett jobbra van a parkoló). Fellép: Ati Edge and the Shadowbirds, Space Rockets, Mitch Farty. Mi ott leszünk!
Rövidesen további információk érkeznek!

Köszönettel:
Devils MC

Sajnálattal vettük tudomásul a Hungexpo döntését a Fesztivál teljes lemondásáról.

Az EMAT versenynek a Hungexpo adott volna helyszínt, így nincs lehetôségünk az eredeti koncepcióban megrendezni.

Mivel a benevezett 92 (!) motor építôje, tulajdonosa, és a nézôk is várják a több mint két évtizedes tradícióval büszkélkedô versenyt, így a "B" alternatíván dolgozunk.
A facebookon az EMAT Devils Motor Show oldalon, a www.devilsmc.hu weboldalon illetve minden rendelkezésre álló információs forrásban közölni fogjuk a továbbiakat, melynek fontos része az új helyszín és idôpont.

Köszönettel:
Devils MC


Ĺ°