Kedvencek közé -
   
Legyen ez a kezdőlapom!  
 
Devils MC


Emat

Kedves motorépítő barátunk!

Egy héttel a kellemetlen események után, most bővebb tájékoztatást adunk.
Az EMAT az utóbbi években a Budapest Motor Fesztivál keretein belül került megrendezésre. A Hungexpo február 14-i döntése, miszerint elmarad a teljes fesztivál, számos szervezőt, vállalkozást ért váratlanul és kellemetlenül. Mi, az EMAT szervezői szerettük volna az eredeti időpontban és helyszínen, akár a Budapest Motor Fesztiváltól függetlenül megtartani, a Hungexpo viszont nem tud/akar erre lehetőséget biztosítani. Elkötelezetten vagyunk amellett, hogy a motor-, és autóépítők, az innováció benzingőzzel fertőzött mesterei méltó körülmények között versenyezzenek. Így néhány napon belül várhatóan be tudjuk jelenteni a tervet a verseny idei lebonyolítására.

Mint értesítettünk róla, a fesztivál elmaradásával a hétvége teljes programsorozata elmarad. Ez alól egy kivétel van, a szombat esti EMAT afterparty, ami most előlépett EMAT before partyvá!

https://www.facebook.com/rodderscc.rusty

Helyszín, időpont:
Február 24., szombat este: Hot Rod Night - EMAT before party. Budapest, Könyvtár klub (Trefort kert, Budapest, Múzeum krt. 4. - az Astoriánál. A Burger King mellett jobbra van a parkoló). Fellép: Ati Edge and the Shadowbirds, Space Rockets, Mitch Farty. Mi ott leszünk!
Rövidesen további információk érkeznek!

Köszönettel:
Devils MC


Sajnálattal vettük tudomásul a Hungexpo döntését a Fesztivál teljes lemondásáról.

Az EMAT versenynek a Hungexpo adott volna helyszínt, így nincs lehetôségünk az eredeti koncepcióban megrendezni.

Mivel a benevezett 92 (!) motor építôje, tulajdonosa, és a nézôk is várják a több mint két évtizedes tradícióval büszkélkedô versenyt, így a "B" alternatíván dolgozunk.
A facebookon az EMAT Devils Motor Show oldalon, a www.devilsmc.hu weboldalon illetve minden rendelkezésre álló információs forrásban közölni fogjuk a továbbiakat, melynek fontos része az új helyszín és idôpont.

Köszönettel:
Devils MC
Közlemény

Eldőlt: 2018-ban az EMAT, a Magyar Motor-, és Hot Rod Autó Építő Bajnokság nem kerül megrendezésre!

A Devils MC, és a Rusty Rodders CC közleménye:

Miután a szervező Hungexpo a Budapest Motor Fesztivált alig egy héttel a kezdés előtt teljes egészében lemondta, rendkívül kevés idő állt rendelkezésünkre, hogy megfelelő helyszínt találjunk. Természetesen minden követ megmozgattunk, érezve és tudva az építők, valamint az egész szakma támogatását. Az elmúlt két hónap során megtalált helyszínek közül viszont végül egyik sem ad lehetőséget a színvonalas és biztonságos megrendezéshez.

A Magyar Bajnokság 2018-as megrendezését ma lemondjuk.

A motorépítők művészi és technikai munkájában megélt hatalmas fejlődése, valamint a rendezvény 22 év alatt elért hazai és nemzetközi presztizse nem teszi lehetővé a kockáztatást egy szükségmegoldással.
Az EMAT a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, az európai hot rod és custom bike közösség figyelmének központjában lévő verseny, a Miss Pinup szépségverseny és jótékonysági események helyszíne. Magazinok számolnak be róla Finnországtól Japánig, Ausztráliától Spanyolországig. Vendégek érkeznek ide a Világ minden tájáról. Nem léphetünk vissza a szó rossz értelmében vett garázs koncepcióig.

Show must go on...
És igen, a show viszont megy tovább. A 2019-es verseny szervezését már most elkezdtük. A bajnokság szervezése és díjazása során figyelembe fogjuk venni, hogy a 2018-ban nevezett (csak Magyarországról) kb. 80 motor és 30 autó darabszáma a két évi "termés" végett jelentősen magasabb létszámú lehet, a szabályrendszert pedig ennek megfelelően alakítjuk ki.
Az EMAT-tal kapcsolatos céljaink továbbra is a következők:
- A magyar járműépítő iparművészek és alkotásaik népszerűsítése, munkáik, megrendeléseik körének bővítése.
- A biztonságos jármű építés minél magasabb szintjének közúti legalizálása.
- A magyar mesterek nemzetközi vérkeringésben mozgásának segítése.
- Egy igazságos, objektív, ugyanakkor izgalmakkal tarkított nemzetközi verseny lebonyolítása.
- Egy tartalmas, különleges programokból felépített jó buli összehozása.

Az építők, és a szakma eddigi támogatását és türelmét köszönjük! Szeretnénk megerősíteni, amit az elmúlt évek tapasztalataiból valószínűleg tudtok: minekünk ez az életünk része, és a szívügyünk, amit nem hagyunk veszni, vagy rongálódni.
Ezért is, valamint egyben tisztelettel kérjük a további támogatásotokat a közös szívügyünkért, és a sikeres folytatásért!

Köszönettel: Devils MC - Rusty Rodders CC


Ĺ°